Auto van James Bond te koop

James Bond is natuurlijk weer helemaal hot nu de nieuwe film Quantum of Solace in de bioscopen draait. Veilinghuis Bonhams springt daar handig op in en verkoopt één van de oude auto's van James Bond.  Het gaat om de witte Lotus Esprit uit de film The Spy Who Loved Me uit 1977.

In The Spy Who Loved Me was het acteur Roger Moore, die samen met tegenspeler Barbara Bach in deze Lotus Esprit reed. Uit deze film komt ook de beroemde scène waarbij de Lotus in het water rijdt, en vervolgens verandert in een amfibisch voertuig om aan zijn belagers te ontkomen. Bonhams verwacht dat de Lotus een bedrag tussen de 100.000 en 120.000 pond gaat opleveren. De veiling vindt plaats in Olympia in London op 1 december a.s.

Lees ook:Video: Bekende Nederlandse dames als Bondgirl
Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum
Lees ook:Video: Queen Elizabeth als Bond Girl tijdens opening Olympische Spelen 2012
Lees ook:5 miljoen voor Aston Martin van James Bond?
Lees ook:Duurste fles bubbels ooit geveild

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>