Mini Cooper met 40.000 Swarovski kristallen

 

Mini Cooper Marco Mehn
Als vrouw zijnde ben ik natuurlijk dol op die schattige Mini Cooper. Toen ik hoorde dat er een Mini Cooper vervaardigd was met maar liefst 40.000 Swarovski kristallen was mijn interesse dan ook meteen gewekt. Ik hou wel van een beetje blingbling. Het modelletje hierboven is ontworpen door Marco Mehn.

 

Marco Mehn Mini Cooper insideGeen onopvallend karretje om even je boodschapjes mee te doen. Deze Mini Cooper S is namelijk niet alleen voorzien van 40.000 Swarovski kristallen, maar is ook nog voorzien van twintig met de hand aangebrachte special paint designs. De auto is onderdeel van de Heim & Handwerk Fair in Munchen (29 november – 7 december) waar de auto voor het eerst aan het publiek getoond gaat worden. Deze Mini heeft een topsnelheid van 225 km/u en behaald binnen 7.1 seconden een snelheid van 100 km/u. Geen onaardig karretje, maar persoonlijk ben ik niet zo dol op rood…

Lees ook:Gouden Aston Martin met diamanten
Lees ook:MINI Designed ByTOM Sebastian: WOW!
Lees ook:Scrabble voor de rijken
Lees ook:Na boot ook auto Doutzen in de verkoop
Lees ook:Pincet van 129 euro

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mini Cooper met 40.000 Swarovski kristallen

  1. Jorn

    (N)iets voor de Mini(ma) ;)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Een BlingBling Subaru | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>