Ook Mercedes begint online community

Het lijkt een ware trend te worden: afgesloten communities waar je alleen op uitnodiging lid van kan worden. Zo werd natuurlijk onlangs Shopvip.com gelanceerd, waarbij je alleen goedkoop kan shoppen als je uitgenodigd wordt door een andere shopaholic. Nu lijkt Mercedes met de website Generation Benz iets soortgelijks te gaan doen, want op dit forum word je alleen na uitnodiging toegelaten.

Op dit exclusieve forum probeert Mercedes een dialoog aan te gaan met een jonge doelgroep. Op deze manier probeert Mercedes inzicht te krijgen binnen een jongere doelgroep van potentiële kopers. De site zal voornamelijk bestaan uit polls en chats om meer inzicht in de nieuwe generatie kopers te krijgen, maar ook om hen een
platform te bieden waar ze bevindingen en meningen over het merk kunnen
delen. Naar verluid zou er binnenkort ook een tweede site geopend worden voor de 'oudere Mercedes-rijder'.

Lees ook:Leren die pedo’s het nou nooit?!
Lees ook:Een limited edition van Mercedes Benz
Lees ook:Ajax gaat Mercedes rijden
Lees ook:Een Mercedes voor papa’s arm
Lees ook:Daimler stopt met Maybach

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>