Gouden Aston Martin met diamanten

 

Aston Martin goud met diamanten

 

Hadden we deze week nog een Mini Cooper met Swarovski kristallen, het kan altijd nog gekker! Wat te denken van deze gouden Aston Martin met ingelegde diamanten? Het is een Aston Martin DB7 uit 1995. Deze unieke Aston Martin staat nu te koop voor $140.000.

De DB7 werd vervaardigd voor Prins Francesco Ruspoli, de huidige en 10e prins van Cerveti, Markies van Riano en Graaf van Vignanello. Een team van zes mannen werkten een maand aan de auto. De auto is voorzien van een 24 karaat goud en platinum laag en er zijn zeven diamanten in de motorkap verwerkt, een knipoog naar de bekendste bestuurder van de DB7: James Bond. De auto heeft de afgelopen jaren vooral dienst gedaan als showmodel op auto-exposities. Wij kunnen hem niet echt mooi vinden. Wat jullie?

Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum
Lees ook:5 miljoen voor Aston Martin van James Bond?
Lees ook:Prins omgekomen bij auto-race
Lees ook:Een BlingBling Subaru
Lees ook:Video: Bekende Nederlandse dames als Bondgirl

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gouden Aston Martin met diamanten

  1. Pingback: Een BlingBling Subaru | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>