Eerste beelden Porsche Panamera

We moeten nog bijna een jaar wachten tot de lancering, maar nu al maakt Porsche ons lekker met de eerste beelden vrij van de Porsche Panamera. De Porsche Panamera is een vierdeurs vierzitter met motoren van 300 tot 500 pk. In de zomer van 2009 zou deze bij de dealers moeten staan.


Porsche noemt zijn creatie zelf een vierdeurs-Gran Turismo, die naast de 911, Boxster, Cayman en Cayenne zal worden aangeboden. Hij is hij breder en lager dan vergelijkbare vierdeurs sportauto’s. Naar verluid ontwikkelt Porsche ook een hybrideuitvoering.

Meer details over de motoren, de transmissies, de uitrusting en de prijzen maakt Porsche in het voorjaar van 2009 bekend. De Panamera wordt geproduceerd in de fabriek in Leipzig in een oplage van 20.000 stuks per jaar. Zie meer beelden en info op de website.

Lees ook:BN’ers bij opening Porsche Design Eyewear Shop
Lees ook:Politie neemt Porsche Panamera in beslag
Lees ook:Een Ferrari of Porsche voor een prikkie kopen
Lees ook:Lana Del Rey casht als het gezicht van Jaguar
Lees ook:Prototype Porsche 918 Spyder gaat de weg op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>