Infinity komt naar Nederland


Al jaren lopen we te kwijlen als we er een zien rijden in Nederland. Helaas was deze schitterende wagen niet te koop in Nederland en kozen we uiteindelijk voor zijn goedkopere broertje, de Nissan Murano. Maar vanaf 2 januari komt Infinity eindelijk naar Nederland!

Op 2 januari wordt het eerste filiaal van het luxemerk van Nissan geopend op een industrieterrein in Rotterdam. Een tweede Infiniti Center in Amsterdam opent in maart zijn deuren.

Infiniti, het luxemerk van Nissan is al jaren actief op ondermeer de Amerikaanse markt. Ondanks het zware weer waar de autobranche in verkeert, bestormt het voor Nederland nieuwe merk de Randstad. Velen importeerden de auto al. Dat is vanaf januari dus niet meer nodig…

Lees ook:Eerst Hard Rock Hotel van Europa opent op Ibiza
Lees ook:Danielle en Reinout Oerlemans keren terug naar Nederland
Lees ook:The Bold & The Beautiful voortaan op RTL
Lees ook:Nissan Note: een ‘kleine’ auto met grote verwachtingen
Lees ook:Duurste restaurant opent op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>