Daimler stopt met Maybach

Daimler stopt met de productie van het dure Maybach. Om dit ten compenseren komen er meer modellen van de Mercedes S-klasse. Daimler topman Dieter Zetsche  laat weten dat het niet zinvol is om een opvolger te ontwikkelen voor de huidige Maybach. De nieuwe S-klasse is in alle opzichten zo superieur dat die ook in plaats kan komen van Maybach.

Op langere termijn streeft Zetsche naar een verdubbeling van het aantal verkochte exemplaren van de Mercedes S-klasse naar 80.000 stuks. Medewerkers van Maybach hoeven niet te vrezen voor hun baan. “Het gaat om 150 hoog gekwalificeerde medewerkers die we goed kunnen gebruiken om onze groeidoelstellingen bij de Mercedes te verwezenlijken.” Maybach blijft nog tot 2013 op de markt, dan komt de nieuwe Mercedes S-klasse uit.

Lees ook:Een limited edition van Mercedes Benz
Lees ook:Ajax gaat Mercedes rijden
Lees ook:Een Mercedes voor papa’s arm
Lees ook:Leuk boodschappenwagentje!
Lees ook:Zoon van Diddy krijgt peperdure Maybach voor zijn 16e verjaardag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Daimler stopt met Maybach

  1. Smart formuleren

    Mayback is gewoon de absolute top!! Je bent een echte topper als je rond gereden kunt worden in een mayback want je gaat natuurlijk niet zelf rijden in zoon auto! Echt glamour als je t mij vraagt zoon super car

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>