Luxe auto-importeur Hessing failliet

Auto-importeur Hessing, die onder meer Rolls-Royce, Bentley,  Bugatti en Lamborghini verkocht, is failliet. Het faillissement werd maandag uitgesproken en het imposante bedrijf aan de A2 in Utrecht is per direct gesloten.

In december werd er door schuldeisers al beslag gelegd op de  showroom met limousines en sportwagens. Hessing zou geïnvesteerd hebben in de bouw van een villapark in de Bilt, waarbij de auto’s als onderpand voor de lening dienden. De lening werd niet afgelost, omdat de verkoop van de villa’s niet van de grond kwam.

Hessing werd gestart door de gebroeders Hessing in 1929. Zes jaar later startte, de in 1993 overleden, Arie Hessing in Utrecht het bedrijf, waarin later ook zijn vrouw, hun acht zonen en twee dochters actief werden. Sinds 2005 is Hessing te vinden het pand aan de A2.

Lees ook:Hessing wordt Louwman Exclusive Cars
Lees ook:Quinty Trustfull heeft geen verlies op verkoop huis
Lees ook:Ook Johnny Knoxville’s villa in de verkoop
Lees ook:Forse boete voor Harry Mens
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>