Aston Martin James Bond in Louwman Museum

Autoliefhebbers opgelet. Het Louwman Museum in Den Haag exposeert tot en met zaterdag 31 maart de Aston Martin V12 Vanquish uit de James Bond-film “Die Another Day”. Pierce Brosnan bestuurt in de film deze auto voorzien van allerlei aanpassingen zoals een zelfregulerend camouflagesysteem, aan de voorkant gemonteerde hittegevoelige raketten, nachtkijkers, winterbanden met spikes, lasergestuurde vuurwapens, een kogelvrij carrosserie en dito ruiten.

Aston Martin leverde zeven auto’s van het type V12 Vanquish voor de film “Die Another Day” uit 2002. Drie standaard productie auto’s, voorzien van een 450 pk twaalfcilinder motor, werden gebruikt voor close-ups en opnames van het interieur. De overige vier werden ingrijpend aangepast om te worden gebruikt door het ‘special effects’-team voor de opnames van het gevecht van de auto met een groene Jaguar XJ8 op een bevroren meer. De tentoongestelde Aston Martin is een van de drie resterende gemodificeerde auto’s. Het aanpassen van deze auto’s nam zes maanden in beslag.

Wil je meer James Bond Aston Martins wilt zien, zal je het in Londen moeten zoeken. Zie de video hieronder.

Lees ook:Gouden Aston Martin met diamanten
Lees ook:5 miljoen voor Aston Martin van James Bond?
Lees ook:Auto Bram Moszkowicz geramd door crimineel
Lees ook:Prins omgekomen bij auto-race
Lees ook:Een BlingBling Subaru

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>