Victoria Beckham editie van de Range Rover

Land Rover heeft een speciale editie van de Range Rover Evoque gepresenteerd, de Evoque Victoria Beckham. Het gaat om een zeer luxe uitvoering, waarbij in het interieur gebruik is gemaakt van verschillende ledersoorten. Aan de buitenzijde is de Evoque is gespoten in een speciale grijze kleur, heeft 20″ wielen en goudkleurige-elementen voor de grille en wielen.

De Evoque Victoria Beckham heeft een 2.0 liter turbomotor met 240 pk in combinatie met een zestraps automatische transmissie en vierwielaandrijving. Er worden slechts 200 exemplaren van deze speciale Range Rover Evoque Victoria Beckham. Wat deze speciale editie gaat kosten is nog niet bekend.

Lees ook:Piet Boon ontwerpt nieuwe Range Rover
Lees ook:Glamour Auto-test: Range Rover Evoque
Lees ook:wHeels: De nieuwe Range Rover – Sit back & Relax…
Lees ook:De Miljonair Fair, de highlights
Lees ook:Supersnelle cabrio van Bentley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>