Politie neemt Porsche Panamera in beslag

De politie heeft in Rotterdam een Porsche Panamera ter waarde van zo’n 185.000 euro met daarin 60.000 euro aan kontanten in beslag genomen. De bestuurder van de auto is aangehouden. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De aanhouding vond plaats tijdens een controle op het Kruisplein. Volgens de politie vertonen in het Rotterdamse centrum jonge mannen regelmatig ‘patserig gedrag met dure auto’s en contant geld’. Sommigen hebben geen inkomen dat overeenkomt met hun bezittingen, aldus de politie. Daarom vinden er controles plaats. Drie mensen werden aangehouden vanwege het bezit van vuurwapens en zeven mensen hadden een steekwapen bij zich.

Lees ook:Een Ferrari of Porsche voor een prikkie kopen
Lees ook:Echtgenoot Stephen Gately wil erfenis van 10 mijoen niet!
Lees ook:Vermoedelijke moordenaar Willem Endstra opgepakt
Lees ook:Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden
Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>