Helemaal Fab. met Citroën!

Fashionistas opgelet! Naast je designerbag, little black dress en matching high heels is er nu ook een ultieme fashioncar. Citroën heeft namelijk de Citroën DS3 Fab. Edition op de markt gebracht. Een stylish auto, ontworpen in samen werking met Fab. eigenaresse Fabienne Chapot. De auto werd afgelopen dinsdag gepresenteerd in Amsterdam in het bijzijn van vele fashion bloggers en actrice Sanne Vogel.

De DS3 Fab. is voorzien van een VTi 82 motor en heeft als basis het uitgebreide uitrustingsniveau So Chic, naast de speciale Fab. accessoires. Bijzonder aan de DS3 Fab. is de two tone lak, waarbij verschillende kleurstellingen mogelijk zijn. De DS3 Fab. is ook voorzien van Pack Confort (met o.a. navigatie, parkeersensoren en airconditioning). Kenmerkend zijn de Fab. motieven op het dak en buitenspiegels in de vorm van sterren en harten. De harten en sterren komen ook terug op het ‘embossed’ leder in het interieur. Het logo van Fab. op de zijkant van de DS3 maakt het geheel helemaal af. De vanafprijs van de Citroën DS3 Fab. bedraagt €20.890 [incl. BTW/BPM].

Bij aanschaf van een Citroën DS3 Fab. kan de nieuwe eigenaresse ook een bijzonder kado tegemoetzien dat bij de auto hoort: de Fabulous Road Trip Collection. Deze bestaat onder andere uit een clutch, ballerina’s, zonnebril en sleutelhanger.

Lees ook:De Citroën C4 Cactus prikkelt!
Lees ook:Citroën DS3 Cabrio: Pure Pleasure!
Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum
Lees ook:Een BlingBling Subaru
Lees ook:Vierde Michelinster voor Jonnie Boer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>