‘Max Verstappen jongste Formule 1 coureur ooit!’

De nog maar 16 jaar oude Max Verstappen, de zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen – maakt al komend seizoen zijn debuut in de Formule 1. Hij is per direct door Red Bull opgenomen bij Scuderia Toro Rosso en start nu al met de training om in maart zijn eerste F1 race te rijden tijdens de Grand Prix van Australië.

De dan 17-jarige Verstappen zou dan de jongste debutant ooit zijn in de F1 klasse.  De coureur werd gisteren bij Red Bull gepresenteerd als aanwinst voor het Junior Team. Tijdens zijn eerste seizoen voor Van Amersfoort Racing in de Formule 3 won hij al acht races, waardoor hij enorm opviel. De jonge Verstappen treedt dus in de voetsporen van papa Jos.

Lees ook:Video: Tom Cruise uit de bocht in Formule 1 wagen
Lees ook:Relatiebreuk voor Nicole Scherzinger en F1-coureur Lewis Hamilton
Lees ook:Win het boek ‘Pumps in de Pits’ van Liselore Albers
Lees ook:Video: The Stig op het circuit met Prins Bernhard jr
Lees ook:The Stig ontmaskerd in Top Gear

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>