Win een Bruno DVD en T-shirt!


Ook de hysterische glamournicht Brüno houdt wel van een paaaaarty en viert het feest mee op Glamourblog.nl. Ter ere van ons 1 jarig bestaan mogen wij namens deze flaboyante verschijning enkele pakketten met hierin een Brüno DVD én T-shirt weggeven!

Brüno (Sacha Baron Cohen) is een flamboyante homoseksuele mode-verslaggever uit Oostenrijk. Hij gaat op reis van Oostenrijk, naar Amerika en probeert hier homofobe Amerikanen te ontmaskeren. In Amerika weet Brüno door te dringen tot verschillende mode-hotspots en ontmoet hij veel verschillende mensen. Hij weet zijn “slachtoffers” vaak in een ongemakkelijke positie te brengen door te zinspelen op homoseksuele relaties.

Brüno is vanaf 12 november verkrijgbaar op DVD en vanaf 26 november op Blu-Ray.

WIN!
Wil jij kans maken op een ubertoll Brüno-pakket met daarin de DVD en een T-shirt? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is voor 14 november 2009 een mailtje te sturen naar [email protected] met als onderwerp Bruno. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden in de mail. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win ‘The Life Codes’ van Patty Harpenau
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Win een superwarm paar EMU Australia boots twv 189 euro!
Lees ook:Win een schitterende ketting van Breil!
Lees ook:John van G : Glamour Make-Up voor de feestdagen (WIN!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>