Win een Bad Alice pakket!


Onlangs was het Halloween en vrijdag a.s. is het Vrijdag de 13e… dé tijd voor Bad Alice dus. Bad Alice is een meisje, maar geen gewoon meisje. Ze is een duister meisje. Als Bad Alice in de buurt is dan kan je er zeker van zijn dat er iets engs gaat gebeuren… Maar zelfs Bad Alice wilde dit feestje op Glamourblog mee vieren en dan durven wij natuurlijk geen nee te zeggen. Daarom geven wij deze week een aantal Bad Alice pakketten weg met daarin sloffen, kussen en handdoek.

Bad Alice is heus niet slecht, ook al is ze op een vrijdag de 13e is geboren. Bad Alice is een beetje een buitenbeentje. Ze houdt niet van roze of van konijntjes, maar van zwart en spinnen. En dat zie je terug in haar spullen. Van stoere armbandjes tot hippe scooters. Ben je benieuwd geworden naar Bad Alice neem dan een kijkje op haar website, in de webshop of op de Bad Alice Hyves die al ruim 1400 leden telt.

Om kans te maken op dit gruwelijk leuke pakket, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke beestjes kun je vangen op de website van Bad Alice?

Mail het goede antwoord naar [email protected] met als onderwerp: Alice. Vergeet ook niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de goede inzendingen verloten we de pakketten. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een leuk Gnomeo & Juliet pakket!
Lees ook:Win een David Beckham pakket voor hem of haar!
Lees ook:Win de DVD Monte Carlo, een nagelvijlsetje en een Bvlgari sample!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win een Bad Alice pakket!

  1. Saskia

    Grappig meisje. Is ze een (stief)zusje van Emily the Strange?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>