Win Cruise Line Tycoon voor Nintendo DS


Wil jij weten hoe het voelt om een echte cruiseschip tycoon te zijn? Met de game Cruise Line Tycoon kruip je in de huid van een echte cruiseschip tycoon en vaar je langs de mooiste plaatsen ter wereld. Van Monaco, tot de Cariben of Hawaï, bedenk de mooiste routes om je gasten een onvergetelijke reis te bezorgen. Hou je gasten tevreden met veel en lekker eten, een mooie hut, ruime entertainmentgelegenheden en voldoende faciliteiten. Wordt jouw schip een van de meest gewilde vakantieschepen of ben je binnen de kortste keren failliet? Met Cruise Line Tycoon zie je of jij het in je hebt om het tot een echte zakentycoon te schoppen. Wij geven deze week enkele exemplaren weg!

Zonder schip ben je nergens. Dus eerst begin je met het kiezen van je perfecte cruiseschip. Ieder schip heeft zijn eigen unieke eigenschappen… en prijskaartje. En wat is een cruiseschip zonder passagiers? Begin daarom meteen met een slimme marketingcampagne om zoveel mogelijk gasten aan te trekken. Of ze komen hangt af van een aantal factoren: de eigenschappen van het schip, de route en duur van de reis, de prijs van een ticket etc. Je succes hangt af van je reputatie en imago, dus zorg voor tevreden passagiers!

Ontwerp het schip van top tot teen: bepaal de opzet van de gastenkamers, welke faciliteiten het schip moet hebben (theater, tennisbaan, minigolfbaan, casino, zwembad, speelplaatsen) en hoeveel restaurants en bars (een pianobar of karaokebar, een disco en snackbar of sushizaak en pizzeria) je in het schip plaatst. Je gasten willen ook geld uitgeven, dus zorg voor leuke en verschillende winkels of bijvoorbeeld massageruimtes en beautysalons e.d.

Een succesvol cruiseschip heeft gemotiveerd en voldoende personeel. Zorg er dus voor dat je een goed team neerzet die alle taken goed kunnen vervullen. Tot slot moet je de behoeften van je gasten goed in de gaten houden. Zijn ze gezond, blij, is er genoeg te eten en drinken en is er genoeg entertainment?

Cruise Line Tycoon is in twee game modi te spelen: vrij spelen en campagne modus. In vrij spelen kun je continu door blijven spelen. In de campagne modus speel je verschillende missies. In de tycoongame zitten ook verschillende minigames, die betrekking hebben op het runnen van een cruiseschip. Waan je eeuwig op vakantie met Cruise Line Tycoon! Het spel ligt vanaf 23 november voor 39,95 euro in de winkels.

WIN!
Wij geven deze week enkele exemplaren weg. Wil jij kans maken op dit spel? Stuur dan voor 20 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: TYCOON. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij deze games. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Het grootste cruiseschip ter wereld onlangs gedoopt
Lees ook:Grootste cruiseschip ter wereld komt naar Rotterdam
Lees ook:Steve Jobs liet superjacht bouwen in Nederland
Lees ook:Win Wii Family Trainer Magic Carnival!
Lees ook:Video: Tom Cruise uit de bocht in Formule 1 wagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>