Win een David Beckham pakket voor hem of haar!


Ze zijn al veelvuldig voorbij gekomen op Glamourblog.nl: Victoria en David Beckham, hét glamourkoppel! Een beetje glamourkoppel kan niet zonder een dito eigen geur en daar hebben de Beckhams er al een aantal van op de markt gebracht. Deze week hebben wij speciaal voor onze lezers een aantal heerlijke Beckham pakketten om weg te geven. Voor hem én voor haar!

Intimately BECKHAM
Voor Hem

David Beckham brengt in deze geur talent, flair, stijl en mannelijkheid samen. Aantrekkelijk, prikkelend, stoer maar nooit afstandelijk, hij is ambitieus maar toegankelijk.

De geur staat voor de spannende en sexy kant van David. Een moderne, houtachtige en kruidige compositie die warmte en sensualiteit uitstraalt. De intens frisse topnoot, met een sprankel van citrus, pittige grapefruit, bergamot en kardemom wakkert de zintuigen en de levenslust aan. De opwinding stijgt door middel van een briljant contrast van viooltjes en een kruidige, mannelijke mix van nootmuskaat en steranijs. Het warme, sensuele sandelhout, patchoeli en amber zorgen voor een onvergetelijk, intiem hart. Een wilde mix van energie, levendigheid en warmte.

De warme, amberkleurige geur van Beckham’s Intimately bevindt zich in een prachtige glazen flacon en is het toppunt van verfijning. Gecombineerd met de kristalheldere dop en een onderkant die de vorm van een diamant visualiseert, wekt deze flacon een wereld van intimiteit en luxe op. Op de verpakking staat het David and Victoria Beckham logo, die ook op de Intimately Beckham voor Hem bodycare lijn staat. Wij geven deze week een aantal pakketten weg met hierin David Beckham Intimately for him 50 ml + Showergel ter waarde van €41,50

BECKHAM Signature
voor haar

Als mode-ambassadrice en internationaal stijlicoon is Victoria een chique, glamoureuze trendsetter. Signature voor haar geeft de essentie weer van haar aangeboren talent voor mode, kracht en vrouwelijkheid. Haar handtekening in een fruitige floriëntaalse geur vol verleiding.

De geur begint met topnoten van anijs, bloemen en zoete appel die uitnodigend en verleidelijk zijn. Wat volgt, is het bloemige hart gecreëerd rond een verleidelijk boeket van exotische orchideeën en heliotropen vermengd met de warme noten van vanille.

De geur eindigt met de sensuele ondertonen van patchoeli, amber en musk om de elegantie weer te geven die een wezenlijk onderdeel uitmaakt van haar stijl.

Voor de dames hebben we deze week een aantal pakketten met daarin David Beckham Signature for her 30 ml + Showergel ter waarde van €35 om weg te geven.

Wil jij kans maken op één van deze pakketten? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke van de drie Beckham geuren is er NIET voor dames?
(TIP: het goede antwoord vind je hier)

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Beckham. Vergeet niet in je mailtje je adresgegevens te vermelden en of je kans wil maken op een pakket voor hem of voor haar. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 31 januari 2010.

Kijk voor meer prijsvragen op www.prijzenzolder.nl

Lees ook:Victoria en David Beckham zorgen ook voor glamour in de badkamer
Lees ook:De Beckhams intiem in de lift
Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!
Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!

Geen reacties // Reageer