Maak kans op Pien’s Planner!

Haar bezoek aan het tv-programma Life 4 You zorgde ervoor dat heel de voorraad van Pien’s Planner binnen no time volledig uitverkocht was. Inmiddels zijn de voorraden weer aangevuld en hebben wij voor onze lezers een aantal exemplaren kunnen strikken om weg te geven. We schreven al eerder enthousiast te zijn over deze agenda van Pien van Lambaart. Deze week kun je hem winnen op Glamourblog.nl!

Pien’s Planner is dé must-have agenda voor alle vrouwen, die het hoofd boven water willen houden in een hectische tijd, met een veeleisend gezinsleven. Praktisch, niet tuttig, mooi, met veel ruimte voor eigen afspraken en voor notities. Strak vormgegeven met leuke weetjes van Pien van Lambaart. Wil je meer lezen over Pien’s Planner kijk dan hier. Bestellen kan via de website www.piensplanner.nl Ook superleuk als kado voor 5 december of kerst!

Wil jij kans maken op een exemplaar van Pien’s Planner 2011? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie nam officieel het eerste exemplaar van Pien’s Planner in ontvangst?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Pien’s Planner. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de agenda’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht en ontvangen de agenda voor 13 december. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 6 december 2010.

Lees ook:Win Piens Planner 2012 én een notitieboek!
Lees ook:Chantal Janzen neemt eerste ‘Pien’s Planner’ in ontvangst
Lees ook:Pien van Lambaart komt met dé must-have agenda
Lees ook:Agenda’s voor het goede doel
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>