Win Twilight Eclipse op DVD of Blu-Ray!

De Twilight serie is hot hot hot. In Twilight Eclipse draait het om Edward vs. Jacob en de strijd tegen de Newborns. Na het geweldige succes in de bioscopen is Eclipse nu op DVD en Blu-ray verkrijgbaar. Voor de echte Twilight fans is vooral de Boxset een absolute musthave. Wij mogen deze week enkele exemplaren van de DVD en Blu-Ray weggeven!

In Twilight Eclipse is Bella Swan (Kristen Stewart) wederom omcirkeld met gevaar als Seattle wordt verwoest door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier, die haar zoektocht naar wraak voortzet. In dit midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward (Robert Pattinson) en haar vriendschap met Jacob (Taylor Lautner) te kiezen – wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren. Met haar eindexamen die snel naderbij komt wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.

WIN!
Wil jij kans maken op een exemplaar van Twilight Eclips op DVD of Blu-Ray, geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie is de regisseur van Twilight Eclipse?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Eclipse. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens en of je kans wilt maken op de Blu-Ray of DVD. Onder de goede inzendingen worden de prijzen verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 12 december 2010.

Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win de DVD ‘Eat Pray Love’
Lees ook:Video: Twilight-acteur Robert Pattinson liet fan strippen!
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>