Win een bos bloemen voor een ander!

Deze week geven we een prijs weg die niet voor jouzelf is, maar die je aan een ander weg moet geven. Dit ter ere van de allereerste 3D website van De Nederlandse Tuinbouw!

De groene sector heeft helaas niet een heel goed imago; vieze handen, tractors, daar denken nog veel mensen aan bij het woord Tuinbouw. Maar dat is helemaal het verkeerde beeld dat vooral de jongeren hebben. De Tuinbouw heeft juist ook de brains en creatievelingen nodig! Zo is er bijvoorbeeld ook behoefte aan techneuten, (internationale) marketeers, bedrijfseconomen en stylisten. Kortom, genoeg glamour in de tuinbouwwereld. Dat de Nederlandse Tuinbouw hip & happening is blijkt wel uit hun nieuwe website. Deze werd naast in 2D ook in 3D uitgevoerd. (op de site kun je gratis een 3D brilletje bestellen) Neem maar eens een kijkje op www.nederlandse.tuinbouw.nl

Deze lancering moet natuurlijk gevierd worden en daarom mogen wij deze week van de Nederlandse Tuinbouw een aantal bossen bloemen verloten. Maar… het is de bedoeling dat je deze bloemen niet voor jezelf wint, maar voor iemand die volgens jou wel een bos bloemen verdiend heeft. Om kans te maken op een bos bloemen voor iemand anders, laat je hieronder jouw reactie achter.

Vertel ons wie er volgens jou zo’n mooie bos bloemen verdiend en waarom. De leukste, liefste, origineelste inzendingen mogen deze persoon belonen met een bos bloemen. Reageer voor 10 december en vergeet niet je mailadres in te vullen (deze is niet zichtbaar op de website), zodat wij jou kunnen bereiken om de adresgegevens van deze persoon aan ons door te geven.

Lees ook:Naaktfoto’s Scarlett Johansson uitgelekt
Lees ook:Wie is de Mystery Popstar van volgende week?
Lees ook:Kaarten voor Memorial Michael Jackson worden “verloot”
Lees ook:It’s time for Mii! met Rob Kamphues
Lees ook:One of a kind shopping

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Win een bos bloemen voor een ander!

 1. Margje

  Mag deze bos bloemen naar een lieve collega op kantoor= Eén van de mooiste meiden die ik ken, en nog eens aardig, lief, attent en hardwerkend ook. Een paar maanden geleden is haar broertje overleden. Een jonge knul nog. Zo heftig voor haar en haar familie. Ze is nu weer aan het werk, nadat ze zelf, voordat het allemaal gebeurde, al een tijdje ziek was en ik gun haar en haar vriend graag deze mooie bos op tafel!

    /  
 2. Suzan

  Deze bos bloemen moet naar C. Als 79-jarige speelde ze nog vol enthousiasme mee in een bijzondere voorstelling, tot ze geveld werd door een hele nare ziekte. Het gevolg was dat de première en alle andere voorstellingen afgelast moesten worden. Met operaties en bestralingen hopen ze die onder controle te krijgen en C. is vastbesloten in mei weer mee te spelen. Om haar een hart onder de riem te steken, verdient ze een bos bloemen. Want de operatie is goed gegaan en ze is vandaag thuisgekomen!

    /  
 3. Saskia

  Het is misschien wat simpel gedacht, maar mijn moeder verdiend echt een mooie bos bloemen. Ze verzorgt zichzelf altijd goed en zorgt al haar hele leven met liefde voor anderen maar werd vorig jaar zelf erg ziek. Daardoor kwam ze lichamelijk in een diep dal, dichtbij de dood en kreeg ze metaal een beste tik. Gelukkig krabbelde ze de afgelopen maanden langzaam maar gestaag de berg weer op… En zo mooi: ondanks haar tegenslagen, haar fysieke toestand en daar bovenop nog eens haarverlies, staat ze nog altijd zo veel mogelijk voor iedereen klaar. Dat houdt haar op de been. Ze verwend iedereen graag met mooie bossen bloemen (met daarbij een handgeschreven boodschap) omdat ze er zelf zo ook dol op is. Ik heb haar al heel wat bossen bloemen gegeven. Daar geniet ze van. Vandaar dat ik ook deze bos met liefde aan haar geef. Gewoon omdat ze het verdiend!

    /  
 4. Marianne

  Voor mijn zus Maaike. Die laatst een meidenavond heeft georganiseert voor al haar nichtjes.
  Dit viel haar zwaar. Als ze alleen komen logeren zijn ze rustig en slapen uit.
  Nu was het één groot feest, laat naar bed en vroeg wakker.

  Maaike staat altijd klaar voor alle kinderen in de familie!

    /  
 5. Paula Metselaar

  voor mijn moeder, mijn vader is de laatste maanden erg ziek geweest; reuma, kanker, en nog allerlei kleine kwaaltjes erbij. Nu is hij gelukkig weer aan de beterende hand.. Maar mijn moeder heeft altijd voor hem klaar gestaan en tussendoor ook nog voor anderen, voor ons om op onze dochter te passen… voor haar ouders die in een verzorgingstehuis zitten… gewoon teveel om op te noemen. en omdat zij altijd voor iedereen klaar staat is het nu tijd om haar in het zonnetje te zetten!!

    /  
 6. Aisha Ponsen

  Een bloemetje?! Voor mijn allerliefste vriend. Hij heeft zo’n saaie kamer; dat kan alleen maar opgefleurd worden met bloemen. Wie weet pakt hij de rest dan ook wat meer aan, zonder bijbedoelingen, hoor;)
  En natuurlijk omdat ik blij ben met hem; kortom vanuit mijn gevoel voor hem!!

    /  
 7. marlies timmermans

  een mooi boeket bloemen winnen
  jullie weten wel een leuke actie te verzinnen
  nu nog een originele reden formuleren
  waarmee ik vervolgens ga proberen
  mijn zus als winnaar uit de bus te laten komen
  maar dat gebeurt alleen maar in mijn dromen
  laat ik haar maar veel succes wensen
  en natuurlijk aan alle andere mensen
  die meedoen met deze leuke stunt
  het is ook eigenlijk iedereen gegunt!!

    /  
 8. badeendje

  Voor mijn allerliefste mannetje,

  Omdat we deze week 4 aar getrouwd zijn.

    /  
 9. Natasja

  Voor mijn oom en tante, welke net hun dochter van 37 jaar de strijd tegen borstkanker hebben zien verliezen.
  In deze donkere dagen,
  willen wij wat kleur (naast jullie verdriet) & warmte bijdragen.
  Een lieve groet, ondersteund met een liefdevol boeket vanuit het hart
  zal zeker positief bijdragen bij hun smart!

    /  
 10. bJORN gIJSBERTS

  mIJN MOEDER OMDAT ZE AL 13 JAAR HÉLEMAAL ALLEEN MIJ OPVOED TERWIJL IK OOK NOG pddnos=aUTISME HEB!!Ze geeft liever het geld dat ze kan overhouden aan mij dan eens een keer zichzelf te verwennen!

    /  
 11. ro

  Mijn man, omdat we net 1 jaar getrouwd zijn en door omstandigheden nog niet echt van elkaar en het getrouwd zijn hebben kunnen genieten wegens omstandigheden met de gezondheid.
  Mijn man heeft zich onwijs ingezet voor mij dit jaar, en ik zou dan op zijn minst wat kleins terug willen doen!Omdat ik zo stapelgek op hem ben en hem en de dingen die hij voor me doet,zo enorm waardeer.

    /  
 12. Marian

  pas gelden ben ik bevallen van onze prachtige zoontje, we hebben ook al een heel mooi dochtertje van ruim een jaar.

  Mijn ouders die zelf mantelzorgers zijn, hebben ons heel erg goed geholpen met de zorg van onze 2 kindjes en dag in dag uit en dat weken lang geholpen met onze verhuizing.

  Mijn man en ik zouden mijn ouders graag daarom in het zonnetje willen zetten, door een mooi boeket bloemen.

    /  
 13. kenny en larissa

  onze mama,omdat ze 10 december jarig is en altijd voor ons klaar staat.

    /  
 14. Josine Wilms

  Voor mijn vriendin en collega Sherry, die veel klaarstaat voor haar eigen familie (haar moeder en dochters) en haar collega’s regelmatig verwend met eigengebakken cakes en taarten. Ik denk dat ze het geweldig leuk zou vinden om het namens de collega’s te doen!!

    /  
 15. B.J.

  Tante Jo is 78 jaar en helpt dagelijks vele mensen . Ze helpt al jaren de oma van mijn vriendin.

  Ik bewonder haar heel erg, want ik vindt het heel bijzonder en uniek dat iemand van 78 jaar zo veel mensen helpt.

  Ondersteuning bied Tante Jo aan mensen die zelf altijd zorgen als mantelzorger, maar die even een dagje uit willen en ze is erg zorgzaam voor mensen die op zichzelf wonen, maar toch een steuntje in hun rug nodig hebben.

  Het is zo geweldig dat Tante Jo, zo goed om kan gaan met mensen , ze begrijpt hun altijd heel erg goed. Voor vele mensen is ze ook echt een luisterend oor, ze luisterend altijd naar de problemen van de (verwarrende mensen). Tante Jo , geeft zo veel liefde, aandacht en je ziet ze altijd met veel plezier de mensen verzorgen.

    /  
 16. Miriam van Doorn

  Hoi,
  Als iemand deze bos bloemen verdiend is het wel de kleuterjuf van mijn jongste zoon!
  Afgelopen vrijdag tijdens de sinterklaasviering op school was ze alle kindjes aan het opstellen op het podium voor hun optreden voor de sint. Opeens viel ze door een misstap naar achter van het podium! Ze ligt nu in het ziekenhuis met een gebroken heup en enkelfractuur en het herstel zal nog wel even duren. Ze heeft dit bloemetje zeker verdiend
  en ze is ook een geweldige juf! !

    /  
 17. Marrigje

  Mijn vriendin verdient deze pracht
  omdat ze mij veel vriendschap bracht
  Ze is er altijd voor mij hoor…
  met een lief gebaar, een luisterend oor.
  Ze staat altijd voor mij klaar
  Echt!…stuur haar die bloemen maar !

  Bedankt !

    /  
 18. Redactie Auteur

  Miriam van Doorn, Margje en Aisha Ponsen mogen een bos bloemen laten bezorgen bij de persoon van hun keuze. Wij nemen kontakt met hen op voor de adresgegevens.

    /  

Comments are closed.