Volg Glamourblog op Twitter, RT en maak kans op 5 DVD’s!

Morgen hebben wij ons Glamourblog.nl Jaaroverzicht voor je. In dit overzicht valt onder meer te lezen dat wij dit jaar bijna 2 miljoen unieke bezoekers mochten verwelkomen. Om dit te vieren organiseren wij in dit jaar nog snel even een leuke Twitter retweet actie waarbij je 5 leuke DVD’s kunt winnen…

Om kans te maken, doe het volgende: volg @glamourblog op Twitter en tweet de volgende tekst:

Ik volg @Glamourblog en maak hiermee kans op 5 leuke films op DVD! Retweeten mag tot 1 januari 2011. Daarna worden de DVD’s verloot. RT!

De winnaar wordt op 3 januari bekend gemaakt en mag 5 leuke DVD’s naar keuze uitzoeken. Uiteraard win je alleen als je ook daadwerkelijk volger bent. Start dus nu met het volgen van ons op Twitter en je mist tevens nooit meer een nieuwtje!

Lees ook:Win de CD box 100x Liefde!
Lees ook:Glamourblog.nl twittert live vanaf…
Lees ook:Volg Glamour.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Win het album van Adam Lambert!
Lees ook:Jeroen Post toch de Mystery Popstar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>