Win de DVD ‘Eat Pray Love’

Vandaag is de mooie film Eat Pray Love met o.a. Julia Roberts, James Franco en Javier Bardem op DVD en Blu-ray verschenen. De ultieme liefdesfilm zo vlak voor Valentijn. Daarom geven wij deze week een aantal exemplaren van deze DVD weg!

Liz Gilbert (Julia Roberts) heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis, een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Net gescheiden besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze drie landen: Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en leert ze de kracht van meditatie kennen en in Indonesië de balans tussen ernst en lichtvoetigheid – en ontmoet ze haar grote liefde in Bali.

Wil jij kans maken op deze romantische DVD? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

In welke stad in Italië komt Liz terecht?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Eat Pray Love.  Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 14 februari 2011.

Lees ook:Win de DVD Morning Glory!
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’
Lees ook:Win Twilight Eclipse op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>