Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!

Vanaf 22 april is De Eetclub, de succesvolle thriller van Robert Jan Westdijk (Het Echte Leven, Phileine Zegt Sorry, Zusje) verkrijgbaar op DVD en Blu-ray met vele Extra’s waaronder een Première Special en een Making Of. Wij geven deze week een aantal exemplaren van deze DVD weg!

Karen en Michel, begin dertigers, verhuizen met hun dochtertje naar een exclusieve villawijk. Al snel vindt Karen een hechte vriendenkring in de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Als de ogenschijnlijke zelfmoord van één van hen de onderlinge relaties onder druk zet, komt Karen erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar én voor elkaar.
Karen ontdekt dat vooral Simon, de natuurlijke leider van de vriendenclub, met wie ze inmiddels een hartstochtelijke affaire heeft, meer weet dan hij prijsgeeft. Zelfs het politieonderzoek dreigt stuk te lopen op de geslotenheid van De Eetclub. Dan besluit Karen zelf de waarheid boven tafel te krijgen…

Wij mogen deze week enkele exemplaren van De Eetclub op DVD en Blu-Ray weggeven. Wil jij kans maken op een exemplaar? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie speelt de rol van Karen in De Eetclub?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Eetclub.  Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens en of je kans wilt maken op een Blu-Ray of DVD. Onder de goede inzendingen worden deze verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 1 mei 2011.

Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win Twilight Eclipse op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Sterrencast in film De Eetclub
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win Sex and the City 2 op DVD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>