Win kaarten voor de premiere van ‘Sinterklaas en het Raadsel van 5 December’!

Na het succes van Sinterklaas en het Pakjes Mysterie brengen de makers voor het vierde jaar op rij een nieuw Sinterklaasavontuur uit in de bioscoop: Sinterklaas en het Raadsel van 5 December. Naast  Sinterklaas schitteren ook Diego, Gerard Joling en Joris en Boris weer op het witte doek.

In dit nieuwe verhaal lopen de Pieten op tegen een modern probleem. De meeste schoorstenen zijn verdwenen en veel huizen zijn tegenwoordig beveiligd met een alarm. De arme Pieten worden steeds door de politie achterna gezeten als ze proberen de kadootjes te bezorgen bij de kinderen. Eén voor één belanden ze in de gevangenis.

Wanneer Sinterklaas druk bezig is om het probleem van de Pieten op te lossen, wordt hij ontvoerd door de gemene Dr. Brein (Pamela Teves) en haar handlangers Joris en Boris. Ondertussen proberen Pieta en Mevrouw Dakjes (Inge Ipenburg) een stel Pietjes het Pietenvak bij te brengen. Daar worden ze ook nog lastig gevallen door Michiel (Ralf Mackenbach), die voor de schoolkrant een interview met Sinterklaas wil hebben.

Pakjesavond nadert en voor de Pieten en Sinterklaas wordt het een race tegen de klok om op tijd een oplossing te vinden en Pakjesavond te redden. Gaat het ze lukken? Sinterklaas en het Raadsel van 5 December is een spannend en groots Sinterklaasavontuur voor jong en oud en vanaf 5 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Op Glamourblog.nl maak je deze week kans om de film al op 2 oktober te zien tijdens de feestelijke première in Pathe Tuschinski.

WIN!
Wij geven deze week 2 x 4 kaarten weg voor de feestelijke première (met cast en BN’ers!) op zondagochtend 2 oktober in Pathe Tuschinski. Wil jij kans maken op deze kaarten, geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Noem drie Nederlandse zangers die te zien zijn in ‘Sinterklaas en het Raadsel van 5 December’.

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Sinterklaas.  Vermeld in je mailtje tevens je adres, telefoonnummer en emailadres Onder de goede inzendingen worden deze verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 17 september 2011.

Lees ook:Robbie Williams ‘live’ in Pathé
Lees ook:Dave’s Column: Sint Overkill
Lees ook:Koninklijke familie bij intocht Sinterklaas
Lees ook:Sinterklaas stopt er mee!
Lees ook:Win Twilight Eclipse op DVD of Blu-Ray!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>