Win Wii Family Trainer Magic Carnival!

Family Trainer Magical Carnival brengt pretparken en attracties naar de spelers thuis. Op een leuke en gezinsvriendelijke manier neemt het spel je mee naar verschillende pretparkavonturen door gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening en een speciale mat om het spel mee te besturen. Ontdek de flitsende attracties, trek meer bezoekers naar het themapark en voltooi de verschillende activiteiten die aan het park zijn verbonden. Wij geven deze week het spel + de speelmat weg.

Met Family Trainer Magical Carnival geniet je van het pretpark van je dromen, zonder het huis uit te gaan. Ga naar spookhuizen, het circus, een piratenschip op zee, een kleurrijke optocht en verschillende magische fantasy attracties. Maak een thrill-ride in de achtbaan en beleef nog veel meer avonturen. Zo tem je de circusleeuwen, bestuur je oude schepen, vlieg je door de lucht op een  vliegend tapijt en nog veel meer.

Family Trainer Magical Carnival bevat 25 attracties waarin je met maximaal  10 spelers tegelijk uitdagingen aan kunt gaan. In de feest in het Park-modus kunnen tot 10 spelers tegelijk spelen in een reeks van individuele of team-based activiteiten. In de Droom Attraction modus kun je met tot vier spelers tegelijk spelen in tientallen thema attracties.

Naast de verschillende multiplayer opties is er ook een Free Play modus in het spel die je eenvoudig toegang tot de individuele attracties geeft. Dit kun je alleen doen, maar je kunt ook een vriend uitnodigen om het park samen te verkennen. Stuur een uitnodiging naar een ​​Mii-personage op je Wii Plaza om wat quality time door te brengen met je beste vrienden in het pretpark van je dromen.

Family Trainer Magical Carnival voor de Wii is sinds 18 november 2011 te koop als een bundel inclusief het spel en een Family Trainer Mat Controller. Een superleuk kadootje voor de feestdagen!

WIN!
Wil jij kans maken op dit spel? Noem dan 2 andere Wii Family Trainer spellen die verkrijgbaar zijn.
Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. Family Trainer. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen wordt het spel verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 5 december 2011.

Lees ook:Dubai wil F1-pretpark bouwen
Lees ook:Een gouden Wii voor de koningin
Lees ook:Video: Duran Duran opent Olympische Spelen in Hyde Park
Lees ook:Duran Duran opent Olympische Spelen 2012 tijdens openingsconcert
Lees ook:Een jaar gratis wonen winnen op Spelpunt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>