Win Dove producten en kaarten voor het ‘All You Need is Love’ concert!

De winter komt er aan. Nog maar een paar weekjes en het is echt winter. Gelukkig is er Dove Winter Care om ons door de wintermaanden heen te helpen. Dove Winter Care. De Dove Winter Care limited edition bestaat uit een douchegel, body lotion en body crème. Om de winter en de komst van deze limited edition producten te vieren geven we deze week niet alleen de de gehele productrange van Dove Winter Care limited edition weg, maar ook nog eens twee kaarten voor het All You Need Is Love Concert op donderdag 22 december in de HMH in Amsterdam met onder andere Laura Jansen, Caro Emerald, Milow, Racoon, Glennis Grace en BlØf.

Tijdens de winter kan je huid sneller droog en schraal aanvoelen en heeft deze extra verzorging nodig. Daarom introduceert Dove Dove Winter Care: haar eerste limited edition huidverzorgingslijn. Met Dove Winter Care, speciaal voor de winter, wordt je huid optimaal gevoed en verzorgd dankzij Dove’s unieke technologieën DeepCare Complex (in de body lotion) en NutriumMoisture™ (in de douchegel). Daarnaast bevatten de Dove Winter Care producten de heerlijke en rustgevende geur van amandel waarmee je voor jezelf een heerlijk verwenmoment thuis creëert als het buiten guur en koud is.

Dove Winter Care limited edition is de eerste in een reeks nieuwe Dove limited edition huidverzorgingslijnen afgestemd op het seizoen. Dove Winter Care is verkrijgbaar in drogisterijen tot en met maart 2012.

WIN!
Wil jij kans maken op de Dove Winter Care lijn en kaarten voor het All You Need is Love concert? Geef  het goede antwoord op de volgende vraag:

In welk jaar was All You Need is Love voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie?

Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. Dove Winter. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de pakketten en kaarten verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 15 december 2011.

Kijk voor meer leuke winacties hier.

Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!
Lees ook:Vaseline to the Rescue!
Lees ook:Win kaarten voor Burlesque Ballroom op 31 december!
Lees ook:Win kaarten voor de premiere van ‘Sinterklaas en het Raadsel van 5 December’!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins

Geen reacties // Reageer