Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’

Op 1 februari komt de film Crazy Stupid Love uit op DVD en Blu-Ray. In de film valt het leven van vader Steve Carell in duigen wanneer zijn vrouw van hem wil scheiden en hij weer moet gaan daten. Wij geven deze week een aantal exemplaren op DVD weg!

Als Cal Weaver erachter komt dat zijn vrouw Emily is vreemdgegaan en wil scheiden, stort zijn ‘perfecte’ leventje als een kaartenhuis in elkaar. Zijn vrije avonden besteedt Cal mokkend en alleen aan de bar, totdat player Jacob Palmer hem onder zijn hoede neemt. Om hem te helpen over zijn liefdesverdriet heen te komen, introduceert Jacob Cal in de wereld van vrijgezelle vrouwen, stoere drankjes, en een nieuwe kledingstijl die niet bij de degelijke warenhuizen te vinden is. Ondertussen worstelen zijn kids met hun eigen liefdesperikelen en komt Cal erachter dat je je looks wel een make over kan geven, maar je hart niet.

Wij geven deze week een aantal exemplaren van deze film op DVD weg. Wil jij kans maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Welke acteur speelt de rol van Jacob Palmer in deze film?

Mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. CSL. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 6 februari 2012.

 

Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win de DVD ‘Eat Pray Love’
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win Twilight Eclipse op DVD of Blu-Ray!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>