Win TITANIC op DVD of Blu-ray!

TITANIC, goed voor een fenomenale 2 miljard dollar aan de kassa en winnaar van maar liefst 11 Academy Awards®, maakt zijn langverwachte debuut op 2D en 3D Blu-ray op 14 september 2012. Deze release van Twentieth Century Fox Home Entertainment en Paramount Home Media Distribution is voor het eerst beschikbaar in high definition voor een ongeëvenaarde thuisbioscoopbeleving. Deze week te winnen op Glamourblog.nl!

James Cameron: “Blu-ray brengt de indringende 3D-kijkervaring van TITANIC naar de huiskamer, die het decor wordt voor grote spectaculaire scènes en intense actie, naast aangrijpende, intieme momenten. Generaties van fans, nieuwe en oude, kunnen echt opgaan in de film als nooit tevoren.”

Deze ultieme HD-versie van TITANIC is een musthave die elke filmliefhebber in zijn collectie moet hebben. De Blu-ray bevat meer dan 2,5 uur aan extra’s, waaronder een fascinerende, diepgaande verkenning van de film door James Cameron en een documentaire van National Geographic met James Cameron waarin internationaal toonaangevende RMS Titanic-experts  ontraadselen hoe het “onzinkbare” schip kon zinken. De Blu-ray bevat ook eerder verschenen extra’s zoals 29 weggelaten scènes, een alternatief einde, meer dan 60 achter-de-schermen featurettes, een item over de fenomenale special effects, meer dan 2000 foto’s,  audicommentaar en nog veel meer.

TITANIC, met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in rollen die hen tot wereldsterren gemaakt hebben, vertelt het verhaal van een epische romance tussen twee geliefden van wie de paden kruisen, tegen een achtergrond van de legendarische en gedoemde eerste reis van dit ‘droomschip’.

Wij geven deze week een DVD en een Blu-ray weg van de indrukwekkende film TITANIC. Wil jij kans maken op een exemplaar, geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Op welke datum zonk de TITANIC?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Titanic. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens en je voorkeur voor DVD of Blu-ray. Onder de goede inzendingen worden de DVd en Blu-ray verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 18 september 2012.

 

Lees ook:Win een leuk Gnomeo & Juliet pakket!
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win de DVD ‘Eat Pray Love’
Lees ook:Win de DVD ‘Crazy Stupid Love’
Lees ook:Win ‘De Eetclub’ op DVD of Blu-Ray!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win TITANIC op DVD of Blu-ray!

  1. Lisa Bloem

    Mijn lievelingsfilm,ik ga duimen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>