Niet Adam Lambert, maar Kris Allen is de American Idol


Adam Lambert was de grote kanshebber om de titel American Idol te krijgen tijdens dit seizoen van de amerikaandse versie van Idols. Het liep echter heel anders; Kris Allen, de rustige, getrouwde ‘boy next door’ presteerde het gisteravond om te winnen van de extroverte glamrocker Adam Lambert.

In de finale trad Kris op met Keith Urban en zong een ingetogen versie van Kiss A Girl. Adam koos voor een flamboyant optreden met Kiss inclusief de platform schoenen en schoudervullingen. De kansen voor Adam werden sinds enkele weken overschaduwd doordat het nieuws naar buiten kwam dat Adam homosexueel is en regelmatig als travestiet de deur uitgaat. Of dit daadwerkelijk de reden is van zijn verlies zullen we nooit weten. Adam was in ieder geval de grote favoriet van de jury. Jurylid Simon Cowell liep zelfs weg toen hij hoorde dat Kris hadden gewonnen in plaats van Adam en weigerde te klappen.

En nog even een filmpje waarom wij vinden dat Adam had moeten winnen. Wat een geweldige en veelzijdige zanger. Gaan we nog veel van horen…

Lees ook:Hysterische reacties na verlies Adam Lambert
Lees ook:Engeland heeft Susan Boyle, Amerika heeft Adam Lambert
Lees ook:Poll: Wie gaat het songfestival winnen?
Lees ook:Help, American Idol favoriet is homo!
Lees ook:Win het album van Adam Lambert!

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Niet Adam Lambert, maar Kris Allen is de American Idol

 1. Em

  Ik weet niet hoeveel mensen in Nederland dit eigenlijk hebben gevolgd, maar toen ik eenmaal Adam een keer had gehoord ben ik hem blijven volgen. Hij is echt insane (en knap)! Vooral als je een beetje glamrock kunt waarderen…

    /   Reply  / 
 2. Missel

  Ik weet niet wanneer jullie Simon Cowell weg hebben zien lopen, hoor. Hij bleef de hele tijd zitten op zijn plaats! Wat een onzin, zeg!

  Ik heb het allemaal gezien en gevolgd vanaf de top 9 en ik vind dat beide heren het prima gedaan en verdiend hebben!

    /   Reply  / 
 3. paul

  Ik woon niet in NL en heb de show vanaf vorig jaar kunnen volgen. Simon Cowell heb ik niet zien weglopen. Dat hij verbaasd was kon je wel zien op bepaalde beelden – althans, die indruk had ik.
  Het NL X-Factor en Idols valt in de schaduw bij deze show. Ik bn nooit een echte Idols fan geweest in NL, maar deze Amerikaanse versie (dit seizoen) was toch wel erg indrukwekkend.

    /   Reply  / 
 4. M

  Simon zat gewoon in zijn stoel. Hij gaf Kris nog op het laatst een hand tijdens zijn laatste performance. Simon ligt er niet wakker van hoor.
  De amerikaanse idol is echt een big happening met grote sterren en goeie entertainment. De hollandse is gewoon crap.

    /   Reply  / 
 5. Eva

  Simon stond inderdaad gewoon op om te klappen en hij feliciteerde Kris, hij had ook al voorspeld dat Kris zou winnen dus hij was vast niet zo geshockeerd.
  Verder kwamen de foto’s van Adam in drag en zoenend met zijn vriendje al maanden geleden in het nieuws en dat heeft hem er niet van weerhouden om de finale te bereiken, dus ik denk dat dat ook wel wat meevalt. Kris is gewoon wat meer ‘middle of the road’, een artiest die zo op de radio kan. Adam is excentriek en doet dat hele ‘glamrock’ gebeuren, wat natuurlijk niet iedereen’s cup of tea is. Zulke shows zijn gebaseerd op wat de meeste mensen leuk vinden, niet op een objectieve overweging van wie de beste zangstem heeft, dat is gewoon een feit.

    /   Reply  / 
 6. Angel Mulder Auteur

  Als je de reacties op het internet leest van mensen die aanwezig waren, dan kun je lezen dat Simon inderdaad even weggelopen is toen bekend werd dat Kris won. Waarschijnlijk is dat op tv niet uitgezonden.

    /   Reply  / 
 7. Remco

  Kris Allen was ook gewoon veel beter.
  het verbaaste me zeer dat Adam “ik kan krijsen” lamberts door ging naar de top 3 en daarna de top 2.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>