Hysterische reacties na verlies Adam Lambert

Amerika lijkt in shock en vol ongeloof over het verlies van Adam Lambert tijdens de finale van American Idol. Kris Allen won uiteindelijk de titel American Idol 2009. Veel kijkers verwachtten dat Adam zou winnen. Op You Tube zijn veel hysterische reacties van fans te vinden. Zoals onderstaand hysterische meisje. Ooit iemand zo subtiel NEE horen zeggen? We vragen ons af of iemand in Nederland zo hysterisch voor de Toppers heeft staan schreeuwen. Voor meer hysterische reacties, kijk even hier.

Lees ook:Engeland heeft Susan Boyle, Amerika heeft Adam Lambert
Lees ook:Adam Lambert zingt titelsong film ’2012′
Lees ook:Help, American Idol favoriet is homo!
Lees ook:Niet Adam Lambert, maar Kris Allen is de American Idol
Lees ook:Win het album van Adam Lambert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>