McCartney, Williams, Buble én George Michael in finale X-Factor

Bij de Britse versie van X-Factor weten ze van uitpakken. Er gaan geruchten dat voor de finaleshow van dit weekend maar liefst vier supersterren op zullen komen draven, te weten: Paul McCartney, Robbie Williams, Michael Buble en George Michael!

De kandidaten zullen met deze sterren in de finale een duet zingen. Robbie zal een duet doen met Olly, Buble zingt met Stacey en George Michael zal zingen met Joe. Paul McCartney zal alleen een optreden verzorgen in de show op zondag. Deze namen zijn nog niet bevestigd door het programma en de zender zelf, maar volgens een insider kloppen de geruchten en zal dit een show worden, waar nog lang over nagepraat zal worden…

Robbie Williams schuift morgenavond overigens ook in Nederland aan bij het team van RTL Boulevard.

Lees ook:Robbie Williams blundert weer bij X Factor
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Robbie Williams vertoont diva-gedrag
Lees ook:Video: Take That samen met Robbie op het podium!

1 Reacties // Reageer

One thought on “McCartney, Williams, Buble én George Michael in finale X-Factor

  1. Peter

    Stacey moet winnen!!!! Ben al voor haar sinds de audities, dus ben behoorlijk blij dat ze in de finale zit! Het zal een hele spannende finale worden, want Joe, Olly & Stacey zijn echt verbazingwekkend goed! Heb altijd gekeken en dacht Joe & Stacey zullen in de finale komen en hoop dn dat Olly erbij komt! Dus heb geluk. Het wordt echt heel spannend.

    Maar ik hoop echt serieus dat Stacey gaat winnen! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>