Stacey Rookhuizen winnares 71° Noord!

We maakten het een klein uurtje geleden al bekend: Stacey Rookhuizen heeft het tv-programma 71 Graden Noord gewonnen. Ze moest het in de finale opnemen tegen Thomas Van Hemeledonck en Stan Van Samang. Uiteindelijk ging het nog tussen Stacey en VTM-journalist Thomas Van Hemeledonck, waarbij Stacey de uiteindelijke sterkste bleek!

Stacey en Thomas werden met een boot aan wal gebracht, van daaruit moesten ze een steile heuvel beklimmen. Op de top van deze heuvel moest het finaleduo met sneeuwscooters zo snel mogelijk een parcours afleggen. Onderweg moesten ze elk twee vlaggen oppikken en daarna snel naar de plek voor een laatste opdracht. Ze moesten over een ravijn klimmen, tot op het punt van de Noordkaap waar presentatoren Ruben en Leki hen opwachtten. Daar moesten ze drie vragen oplossen en bleek de stoere 23-jarige Stacey Rookhuizen de grote winnares! Een vrouw met ballen dus.

Lees ook:Stacey Rookhuizen in finale 71 Graden Noord
Lees ook:Video: Stacey is creatief met schaamhaar voor Playboy
Lees ook:Winnaar 71° Noord al bekend! (let op: spoiler!)
Lees ook:Playboy met Stacey Rookhuizen gepresenteerd (zie foto)
Lees ook:Video: Stacey Rookhuizen draagt vuilniszak als statement

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>