Video: Wat zit er in de Oscar Goodiebag?

Over het algemeen is het leukste onderdeel van een een premiere of celeb-party toch wel de Goodiebag. Daar komen veel van de sterren uiteindelijk voor. Waar we het in Nederland vaak moeten doen met een paar samples van cremes, een mobielhangertje, een tijdschrift en als je geluk hebt nog een waardebon voor een welnesscentrum, pakken ze bij de Oscars écht flink uit. Van reizen tot dure cosmetica, horloges, sieraden, tassen, electrische tandenborstel, een Flip camera, zelfs kattenvoer! Ook zo benieuwd wat er in de Oscar Goodiebag zat? Bekijk het filmpje hieronder…

Lees ook:Dit zijn de schitterende pakken van de Toppers!
Lees ook:Heidi Klum trekt haar string uit voor Jay Leno
Lees ook:Bijenkorf Rotterdam slachtoffer megakraak
Lees ook:Edelstenen op de rode loper bij de Oscars!
Lees ook:Bridget stijlvol langs de rode loper van de Oscars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>