Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards

Zoals verwacht is de film Komt een Vrouw bij de Dokter van Reinout Oerlemans de grote winnaar geworden bij de Rembrandt Awards. De Awards werden maandagavond uitgereikt in de Escape in Amsterdam. De film mocht de Awards voor beste Nederlandse film, beste actrice (Carice van Houten), beste acteur (Barry Atsma) en beste filmmuziek (Love over Healing van Kane) op zijn naam schrijven.

Avatar won in de categorie beste buitenlandse film. Sandra Bullock won in de Award voor beste buitenlandse actrice voor haar rol in de komedie The Proposal. Brad Pitt werd uitgeroepen tot beste buitenlandse acteur voor zijn rol in The Curious Case of Benjamin Button. De Award voor de beste dvd ging naar Harry Potter and the Half-Blood Prince. De Awarduitreiking wordt zondag 28 maart om 16:00 op Net5 uitgezonden.

Foto: Marieke Brouwer

Lees ook:The Oscars. And the winners are…
Lees ook:Dit is de uitgelekte lijst van Oscar-winnaars
Lees ook:Glamourcam: zie de celebs bij de Rembrandt Awards!
Lees ook:Brad Pitt poedelnaakt!
Lees ook:Angelina Jolie is een dure dame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>