Jaap wint X-Factor!

Met 70% van de stemmen was het ook op onze site al duidelijk: Jaap zou de gedoodverfde winnaar zijn van X Factor. Ondanks dat Maaike vier geweldige optredens deed, moest ze toch het veld ruimen tegen winnaar Jaap Reesema.

Jaap zal de single Don’t Stop Believing van Journey op single uitbrengen. Een single die jurylid Gordon overigens verschrikkelijk vond. Wat een verschrikkelijk slecht nummer, een ‘zo niet winnaar’-song!” riep hij uit. Jaap won met 51% van de stemmen van Maaike. Uitgebreid verslag van de uitzending is ongetwijfeld te lezen bij onze collega’s van zappen.blog.nl

Lees ook:Jaap en Maaike in finale X Factor
Lees ook:Rochelle wint X Factor
Lees ook:Dan Karaty te grazen genomen door Wendy van Dijk
Lees ook:X-Factor kandidaten zingen voor Warchild
Lees ook:X Factor: Dony en Dion de grote verrassingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>