Jeroen Post toch de Mystery Popstar

Wij gooiden hem vorige week direct al op als mogelijke Mystery Popstar deelnemer: Jeroen Post. En wat blijkt? We hadden goed gegokt, want Jeroen Post blijkt inderdaad de Mystery Popstar van deze week.

Dit zou dan waarschijnlijk al de tweede Mystery Popstar zijn die we wisten te ontmaskeren, want ook van het eerste Mystery Popstars duo weten we 99% zeker dat dit Almost Famous is, oftewel Sam en Robert Schilder, de broers van Nick Schilder (Nick & Simon).

Jeroen besloot ondanks dat hij door was naar de volgende ronde, zijn identiteit te onthullen. Jeroen zong heel lang geleden onder andere in de boyband Velvet en was daarna lange tijd presentator bij TMF. Hij wilde eens kijken of hij na tien jaar niet zingen door zou gaan naar de volgende ronde. Nu deze Mystery Popstar bekend is, wordt het weer gissen wie de Mystery Popstar van volgende week is.

Meer over Popstars lees je bij onze collega van Zappen.blog.nl

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Wie is de Mystery Popstar van volgende week?
Lees ook:Wie is de Mystery Popstar van volgende week?
Lees ook:Wie zijn de Mystery Popstars?
Lees ook:Mystery Popstars duo: broertjes Nick Schilder (Almost Famous)?
Lees ook:Wie is de tweede Mystery Popstar?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jeroen Post toch de Mystery Popstar

  1. Pingback: Wie is de Mystery Popstar van volgende week? | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>