3JS met ‘Je vecht nooit alleen’ naar het songfestival

De 3JS gaan met het nummer ‘Je vecht nooit alleen’ naar het Eurovisie Songfestival. Dit nummer werd door de vakjury en het publiek gekozen als favoriete nummer voor het songfestijn dat dit jaar in Düsseldorf wordt gehouden.

Zondag presenteerde het trio tijdens het Nationaal Songfestival vijf nummers, waaruit het publiek en een vakjury hun favoriet kozen. Zowel de jury als de mensen thuis zetten Je vecht nooit alleen op de eerste plaats.

De finale van het Eurovisie Songfestival vindt plaats op zaterdag 14 mei. De halve finales zijn op 10 en 12 mei. De 3JS moeten tijdens de tweede halve finale op donderdag 12 mei strijden. Die avond nemen zij het op tegen de inzendingen uit onder meer België, Denemarken, Israël en Oekraïne.

Halen de 3JS met 'Je Vecht Nooit Alleen' de finale van het Eurovisie Songfestival?

  • Nee, ik denk van niet (73%)
  • Jazeker! (27%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Sieneke gaat Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival
Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Joan Franka gaat naar het Eurovisie Songfestival voor Nederland
Lees ook:Josh Dubovie vertegenwoordigt Engeland tijdens songfestival

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “3JS met ‘Je vecht nooit alleen’ naar het songfestival

  1. Pingback: Jedward naar het songfestival voor Ierland | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>