Isa Hoes is ‘Mama of the Year’

Op woensdag 13 april heeft het glossy lifestyle magazine MAMA voor de derde keer de ‘MAMA of the Year Awards’ uitgereikt als eerbetoon aan de vele inspirerende, dappere, mooie en stoere moeders in Nederland. Dit keer vond het evenement plaats in Panama, Amsterdam. Isa Hoes is de ‘MAMA of the Year 2011’ geworden.

“Isa is bij mama magazine de MAMA of the Year geworden omdat iedere moeder het afgelopen half jaar met haar heeft meegeleefd en gevoeld. Iedereen was geschokt door de zelfmoord van Antonie Kamerling op 6 oktober 2010. Iedereen heeft gedacht: “Hoe moet je verder leven met je twee kinderen als je zoiets afschuwelijks overkomt?” Isa is voor ons de personificatie van kracht en optimisme. Van stoerheid en glamour. Van warmte en liefde. Van carrière en moederschap. Kortom: van alles waar ook mama magazine voor staat. De manier waarop zij haar leven met haar gezin weer heeft opgepakt na oktober heeft de mama redactie unaniem doen besluiten Isa uit te roepen tot MAMA of the Year 2011!” aldus hoofdredacteur Phaedra Werkhoven.

Naast de Mama van het jaar, heeft MAMA ook prijzen uitgereikt in de categorieën Politieke- Mama: Mirjam Sterk (CDA), TV-Mama: Nance Coolen, Sexy-Mama: Beertje van Beers, Mode- Mama: Patricia Bos, Schrijvende-Mama: Marion Pauw, Business-Mama: Colette Cloosterman- van Eerd (formule-directeur Jumbo), Brutale-Mama: Tatum Dagelet en Heldin-Mama: Kiki van Erven. De Papa of the Year award ging dit jaar naar Martijn Krabbé.

Lees ook:Bridget Maasland is Mama van het Jaar
Lees ook:Sylvie van der Vaart is Mama van het Jaar
Lees ook:Porsche 911 is ‘Fashion Car of the Year 2012′
Lees ook:Beauty of the Year: Lieke van Lexmond
Lees ook:Pieter Jan Duivenvoorden (NIK) is kapper van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>