HenkJan Smits biedt excuses aan

Een relletje in medialand. John de Mol was woest over uitspraken die HenkJan Smits eerder deze week deed, waarin de suggestie werd gewekt dat er gesjoemeld zou zijn met de uitslag van The Voice of Holland. De Mol dreigde zelfs een advocaat in te schakelen. HenkJan Smits biedt vandaag zijn excuses aan.

Hij laat op zijn Facebook pagina weten: “Ik bied mijn excuses aan voor mijn ongenuanceerde gefilosofeer, tijdens de uitzending van BNN Today afgelopen dinsdag, over de uitschakeling van Sandra bij TVOH. Door te zeggen dat ik overtuigd was dat Sandra eruit moest voor een spannende finale, heb ik blijkbaar de indruk gewekt dat er gesjoemeld zou zijn met de uitslag. Ik ben er echter van overtuigd dat er NOOIT gesjoemeld wordt met uitslagen van televoting omdat dit meteen uit zou komen en het failliesement van televoting zou betekenen. Ik was me als jurylid van andere talentenjachten soms bewust van mijn invloed op de mening van de kijker met mijn oordeel. Daar refereerde ik aan toen ik het over manipulatie had. Mijn woordkeuze was daar ongelukkig. Ik heb John de Mol en alle makers van TVOH onbedoeld in een kwaad daglicht gezet. Daar bied ik mijn excuses voor aan.”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:HenkJan Smits heeft prostaatkanker
Lees ook:HenkJan Smits nog zeker vier jaar bij SBS
Lees ook:Bekend Nederland feliciteert Televizier Gala winnaars
Lees ook:Ellen ten Damme stout in nieuwe show (video)
Lees ook:Romke Kooyenga in ‘Word ik Rijk?’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>