Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!

Anouk is door naar de finale van het Eurovisie Songfestival. Haar nummer ‘Birds’ werd goed genoeg gevonden door de jury en de kijkers die konden stemmen. Het was enorm spannend, want Nederland werd als laatste genoemd bij de uitslag. Nederland staat voor het eerst in negen jaar weer eens in de finale van de liedjeswedstrijd.

Anouk gaat tezamen met Moldavië, Ierland, Litouwen, Estland, Belarus (Wit-Rusland), Denemarken, Rusland, België en Oekraïne door naar de finale die zaterdag a.s. gehouden wordt. De tweede halve finale zal a.s. donderdag gestreden worden en zal bekend worden wie zich gaan voegen bij bovenstaande landen in de finale en Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Spanje, Duitsland en Italië die sowieso in de finale staan. Bekijk hieronder het optreden van Anouk tijdens de halve finale.

Gaat Anouk het Songfestival winnen? Of moeten we al blij zijn dat ze de halve finale heeft gehaald?

Anouk is door naar de finale. Gaat Anouk het Eurovisie Songfestival winnen?

  • Nee, maar ze zit zeker bij de hoogste tien (62%)
  • Nee en ze zal ook zeker niet bij de eerste 10 zitten (22%)
  • Ja zeker weten! (16%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Nederland niet in finale Eurovisie Songfestival
Lees ook:Eerste vijftien finalisten Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Joan Franka gaat naar het Eurovisie Songfestival voor Nederland
Lees ook:3JS met ‘Je vecht nooit alleen’ naar het songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>