Denemarken winnaar Eurovisie Songfestival, Anouk 9e

Zoals onze poll al min of meer voorspelde is Denemarken de grote winnaar geworden van het Eurovisie Songfestival. Shakira look-a-like Emmelie de Forest won met met ‘Only Teardrops’. Ze kreeg in totaal 281 punten.

Azerbeidjan werd tweede en Oekraïne volgde op de 3e plaats. Anouk stond lange tijd hoog in de punten, maar eindigde uiteindelijk als negende. Dit is de hoogste positie in veertien jaar voor Nederland.

Lees ook:Noorwegen de grote winnaar songfestival
Lees ook:Ilse en Waylon verliezen nipt van Conchita
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:11-Jarige Tessa wint Holland’s Got Talent
Lees ook:Azerbaijan wint het Eurovisie Songfestival 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>