Mini van Cavalli levert recordbedrag op

Met zijn speciaal ontworpen MINI reed de Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli afgelopen zaterdag de loper op van het Life Ball 2013 in Wenen.

De markante Italiaanse designer ontwierp een MINI Paceman met de voor Cavalli zo kenmerkende gouden en zwarte stijlelementen. Ook het gebruik van dierenprints maken deze MINI Paceman een onmiskenbaar authentieke Cavalli creatie. Een paar uur voor de première van het Life Ball gala werd de one-of-a-kind MINI geveild voor een recordbedrag van €150.000,-. De gehele opbrengst gaat naar projecten die bijdragen tot de bestrijding van HIV/AIDS.

Lees ook:Het ‘modeclubje’ van Cavalli
Lees ook:Elisa Sednaoui gezicht Cavalli geurlijn
Lees ook:U2 geeft deel opbrengst tour aan goed doel
Lees ook:Betalen met een Cavalli!
Lees ook:Een Ferrari of Porsche voor een prikkie kopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>