Hardwell nummer 1 DJ ter wereld!

The Dutchies did it again. Opnieuw is een Nederlander uitgeroepen tot de beste DJ ter wereld. De eer gaat dit jaar naar DJ Hardwell, oftewel de 25-jarige Robbert van de Corput uit Breda. Dit werd gisteravond bekend gemaakt op het Amsterdam Dance Event.

Hardwell is hiermee de jongste DJ die ooit uitgeroepen is tot de beste DJ ter wereld. Armin van Buuren, die vijf keer de beste ter wereld was, moet het nu doen met een tweede plaats. Ook andere Nederlandse DJ’s doen het nog steeds goed:  Tiësto werd 4e, Nicky Romero 7e, Afrojack 9e en Dash Berlin op de 10e plaats.

Lees ook:DJ Hardwell weer de beste DJ!
Lees ook:Hardwell op Mysteryland 2014!
Lees ook:Video: Máxima gaat uit haar dak met Armin van Buuren
Lees ook:Armin van Buuren is getrouwd!
Lees ook:Stacey Rookhuizen en Afrojack in jury Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>