Frank de Boer is JFK’s Greatest Man

 

Frank de Boer is op 1 november is verkozen tot JFK’s Greatest Man 2013. Na elf seizoenen Ajax, vijf jaar FC Barcelona en 112 interlands als speler, is hij dit jaar voor de derde keer landskampioen geworden als hoofdtrainer van Ajax. Hij mag daar dus nu deze prijs aan toevoegen…

Vrijdagavond kreeg Frank de Boer, tijdens het jaarlijkse JFK-gala in een bomvolle Harbour Club Amsterdam, de felbegeerde award overhandigd door JFK’s Greatest Man van vorig jaar, André Kuipers. “Ik vind het een buitengewoon grote eer,” reageerde de hoofdtrainer. “Ik probeer altijd mezelf te zijn en daaruit moeten mensen opmaken of ik de moeite waard ben. Ik ben dan ook erg trots dat ik ben verkozen boven alle andere mannen die een stempel hebben gedrukt op het afgelopen jaar.

John de Mol en Armin van Buuren eindigden op nummer twee en drie in de lijst van vijftig Nederlandse mannen en gunnen Frank de Boer de prijs van harte. “Een zeer terechte winnaar,” aldus Edwin van der Sar die zelf ook een aantal jaar in de jury van de JFK Greatest Man-verkiezing zat.

Lees ook:Ophef rond ‘homo-uitspraken’ Frank de Boer (zie video)
Lees ook:Video: Jeroen Pauw is JFK Greatest Man
Lees ook:DJ Hardwell weer de beste DJ!
Lees ook:Ajax gaat Mercedes rijden
Lees ook:Matthijs van Nieuwkerk is JFK Greatest Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>