Het beste van 2013 op Glamourblog.nl

Het jaar zit er weer op. Wij zijn weer aan het uitbuiken van de oliebollen en aan het uitbrakken van de bubbels. Tijd om even terug te kijken op het jaar 2013. Weer honderdduizenden lezers wisten ook dit jaar weer hun weg te vinden naar Glamourblog.nl. Maar wat werd nu het meest gelezen? Wij zetten de top 10 van 2013 voor je op een rijtje…

Yolanthe’s blote borst in Van der Vorst ziet Sterren (foto!)
Bloot doet het zoals altijd er goed en dus werd de blote borst van Yolanthe Snijder Cabau meer dan 20.000 keer bekeken! Hiermee staat Yolanthe op de eerste plaats van onze Glamourblog.nl Top 10 van 2013!
Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden
Van glamourpoes naar gangstermeisje? Hoe dan ook, de ex van Patrick Kliuivert hield de gemoederen flink bezig en vinden we dan ook op nummer 2.
Dit is Bas van Veggel, de nieuwe liefde van Lieke van Lexmond!
Lieke fladdert van liefje naar liefje. In haar nieuwe liefde was Nederland dan ook rete geinteresseerd. Op nummer 3 in onze top 10.
Playboy toont eerste pikante foto’s Marly van der Velden!
De Playboy kerstbunny van dit jaar was Marly van der Velden. Het Verliefd op Ibiza meisje ging uit de kleren en dat is uiteindelijk goed voor een notering op nummer 4.
‘Sabia was gogo-danseres’
Het verbaast ons niets dat ofwel Sabia of Sylvie in onze top 10 zou staan. Zij domineerden het nieuws in het afgelopen jaar. Ze staan er dan ook beiden in. Sabia, het nieuwe liefje van Rafael van der Vaart wint het als gogo danseres van ex Sylvie op nummer 5.
Sylvia Geersen had iets met Badr Hari
Estelle en Badr waren afgelopen jaar natuurlijk veelvuldig in het nieuws te vinden, maar dat het nieuws dat Sylvia Geersen ooit met Badr Hari rommelde de nummer 6 in onze top 10 zou behalen… dat hadden we niet verwacht! De klap komt altijd uit een onverwachte hoek zullen we maar zeggen.
Robin Thicke stelt teleur op MTV Afterparty
Robin Thicke kwam naar Nederland voor de MTV VMA Awards en heel vrouwelijk Nederland stond op zijn kop. De teleurstelling was dan ook groot toen Robin zich amper toonde op de VIP afterparty in The Sand. Goed voor een nummer 7 notering.
Danser Christian Polanc had affaire met Sylvie
Op nummer 8 vinden we de ex van Rafael van der Vaart, Sylvie Meis. Haar affaires werden het afgelopen jaar breed uitgemeten. Piloten, fransmannen en een danser klapten uit de school.
Unox meisjes dit jaar een ‘tegenvaller’
Ee dag geleden deden we weer een nieuwe duik in het koude water. Zoals elk jaar blijft het Unox-meisje weer een hot item. We hebben ze dit jaar maar overgeslagen, maar kijk gerust nog even terug naar die van vorig jaar op nummer 9.
Video: Rosalie van Breemen naakt op tv in ‘Sabotage’
Is er uberhaupt iemand die naar Sabotage heeft gekeken? Blijkbaar wel, want de skinny dip van Rosalie van Breemen was goed voor de laatste plek in onze top 10.

Lees ook:GTST Marly van der Velden uit de kleren in Playboy
Lees ook:Playboy toont eerste pikante foto’s Marly van der Velden!
Lees ook:Glamourblog.nl Jaaroverzicht 2012
Lees ook:Video: Glamour in Nederland is ver te zoeken
Lees ook:Sylve Meis baalt van ‘diva’ imago

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>