Ilse en Waylon verliezen nipt van Conchita

Het had zo mooi kunnen zijn… Ilse DeLange en Waylon, oftewel the Common Linnets, behaalden net niet de eerste plaats van het Eurovisie Songfestival. Ze verloren het van ‘de vrouw met de baard’ oftewel Conchita Wurst van Oostenrijk.

Vorig jaar eindigde Anouk al in de finale en behaalde de negende plek. Dit jaar mag Nederland het doen met de tweede plek. Ze moesten het veld ruimen tegenover de ‘freakshow’ van Conchita. Insiders zeggen dat als het uiterlijk van de ‘winnares’ niet zo spraakmakend was geweest, Nederland absoluut had gewonnen.

Lees ook:Stacey Rookhuizen winnares 71° Noord!
Lees ook:DJ Hardwell weer de beste DJ!
Lees ook:Denemarken winnaar Eurovisie Songfestival, Anouk 9e
Lees ook:Hardwell nummer 1 DJ ter wereld!
Lees ook:Jaap wint X-Factor!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ilse en Waylon verliezen nipt van Conchita

  1. Noël

    In de realtime verkopen van Europa staan de Common Linnets ook boven Conchita (ze staan er trouwens 2 keer in). Zie livepopbars.com

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>