‘Duizenden brieven voor Boer Zoekt Vrouw Tom’

Hij is het gesprek bij onze koffiemachine… Boer Tom van Boer Zoekt Vrouw. Naar verwachting zullen er duizenden brieven voor, volgens velen, de leukste boer die ooit aan het programma meedeed, binnen komen. Boer Tom is namelijk HOT!

Hij heeft een glimlach die menig vrouw doet smelten en is bijna ‘too good to be true’ en nog vrijgezel ook. De 32-jarige Tom Groot woont in Nieuwe-Niedorp, Noord-Holland. Een klein plaatsje wat het nog wel eens druk zou kunnen krijgen met al die gewillige dames, zoekende naar deze bollenboer. Je kunt nog schrijven naar Tom en dus meedoen met het programma Boer Zoekt Vrouw. Wij zeggen: Go for it!

Lees ook:‘Boer Zoekt Vrouw’ Aad weer vrijgezel
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw boerin Annemarie bevallen van zoontje
Lees ook:Boer Peter en Hanneke uit elkaar
Lees ook:BZV boerin Henrieke verliefd op Ronald
Lees ook:‘Boer Zoekt Vrouw’ Marcel woont al samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>