DJ Hardwell weer de beste DJ!

DJ Hardwell, oftewel Robbert van de Corput, is wederom verkozen tot de beste DJ van de wereld. Zaterdagavond werd in de Amsterdam Arena bekend gemaakt welke DJ dit jaar was verkozen tot beste in  de lijst van 100 beste DJ’s.

Hardwell wist voor het tweede jaar de nummer 1 plek te bemachtigen. Ook andere Nederlandse DJ’s deden het niet slecht. In de top 10 vinden we ook Armin van Buuren (3), Matin Garrix (4), Tiesto (5) en Nicky Romero (8). Op 12 vinden we ook nog Afrojack, die uit de top 10 werd verstoten.

Lees ook:Hardwell nummer 1 DJ ter wereld!
Lees ook:Frank de Boer is JFK’s Greatest Man
Lees ook:DJ Hardwell het gezicht van Opel ADAM
Lees ook:‘DJ Afrojack wijst zwangere Amanda de deur’
Lees ook:Caro Emerald krijgt Soul Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>