Dus de term ‘hipster’ is tegenwoordig racistisch

Hahahahaha hoe ver gaat het heen in deze wereld? Als we ons ergens druk over kunnen maken,dan lijken we die gelegenheid met beide handen en voeten aan te pakken!! Zo heeft de brandweer in Londen op hun klote gekregen van de hipsers (hoop dat ik nu geen enkele hippe baarddrager die van gezond eten en biertjes houdt beledig) aldaar. De hulpdiensten rukten uit om een brand in een restaurant in het trendy oosten van de stad te blussen. Dat lukte en gelukkig vielen er geen gewonden. Via het twitteraccount van de spuitgasten werd dan ook getweet dat er ,,geen hipsters” gewond waren geraakt.

De tweet kwam de brandweer zondag extreem duur te staan. De term ‘hipster’ zou sarcastisch zijn gebruikt, vonden de hipsters in Londen. De brandweer trok daarop zondag het boetekleed aan. ,,Het spijt ons als we iemand hebben beledigd, als dat door de term hipster komt. Hopelijk staat het restaurant snel weer op poten”, excuseerde de brandweer zich.

Hipsters vormen een hippe subcultuur en dragen vaak een baard. Daarnaast zijn ze veel bezig met wat ze eten en drinken. Dat heeft de afgelopen jaren geleid tot veel nieuwe restaurants, die zich profileren met puur, biologisch en ‘eerlijk’ eten. Ofwel hipstershoreca gelegenheden. Moet toch kunnen, kom op baardmannen.

Lees ook:Style Report: Stylish London!
Lees ook:Update: The Fat Duck sluit deuren door voedselvergiftiging!
Lees ook:Lady Gaga halfnaakt over straat! (zie foto’s)
Lees ook:Twee Michelinsterren voor Gordon Ramsay
Lees ook:Sluiting kost The Fat Duck meer dan 170.000 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>