Roy Donders in zijn nopjes met huwelijk van zus Rian

Rian, de zus van  onze super gezellige realityster Roy Donders, is zaterdag getrouwd met haar droomman Johan.En niemand minder dan haar eigen liefste broertje Roy mocht hun grote dag als ceremoniemeester begeleiden.

Rian gaf Johan niet voor het eerst haar jawoord. Onlangs vertelde Roy bij Koffietijd dat zijn grote zus een paar jaar geleden al met Johan is getrouwd. “Dat was toen ze net een huis hadden gekocht. Er was toen geen jurk en geen feest. Voor mijn zus haar gevoel gaat ze nu echt trouwen”, aldus de 24-jarige Stylist van het Zuiden.

Roy sluit een eigen huwelijk ook niet uit, maar wil nog wel ff wachten daarmee. Hij is bijna een jaar samen met zijn liefje Marvin en wil nog even wachten, vertelde hij onlangs aan Edwin Evers op radio 538.

De media kreeg geen toestemming om te komen draaien op de bruiloft van Rian Donders, En we begrijpen achteraf wel waarom ook, want het huwelijk van Rian zal dit najaar te zien zijn in het vierde seizoen van de realityshow van haar broer.Eventjes geduld dus nog voor deze zoete bruiloftsbeelden.

Lees ook:Berlusconi staat miljardenscheiding te wachten
Lees ook:Frank Rijkaard trouwt zijn Stefanie (zie de foto’s!)
Lees ook:Vierde huwelijk Patsy Kensit wankelt alweer
Lees ook:Connie Breukhoven heeft relatie met getrouwde miljonair Ben Angelier
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>